Director General

Tarragona Permanente Remoto / híbrido

Added 13/05/2024

 • Empresa multinacional d'abast internacional
 • El rol es focalitza en el desenvolumapent de negoci

¿Dónde vas a trabajar?

Es tracta d'una empresa amb un negoci actual d'uns 10 milions d'euros, sanejada econòmicament i amb molt bon resultat d'EBITDA.

¿Qué harás en tu nuevo puesto?

 • Lideratge estratègic - Liderar el desenvolupament i de les persones i l'execució de negocis, processos estratègicsi plans i iniciatives per impulsar el creixement empresarial i el lideratge del mercat.

 • Gestió de les operacions diàries - Gestió del personal de l'empresa, de les línies de producció, vendes, logística,activitats de màrqueting, etc.

 • Gestió financera: supervisió dels processos de planificació financera, pressupostació i previsió per assegurar la salut financera i sostenibilitat de l'organització. Supervisió dels indicadors clau, el rendiment i indicadors i tendències del mercat per prendre decisions informades i impulsar la rendibilitat.
 • Expansió comercial a tot el món - Desenvolupar i executar estratègies d'entrada al mercat per a les regions objectiu, incloent la priorització del mercat, els modes d'entrada i els enfocaments de sortida al mercat per donar suport a l'expansió del negoci.
 • Supervisar, gestionar i donar suport a les aliances globals.
 • Innovació i tecnologia: liderar l'avaluació del producte, el disseny i la implementació de noves solucions segons la demanda del mercat, així com impulsar la millora de les experiències dels clients.
 • Col·laborar amb grups d'interès interns i externs - Cultivar associacions estratègiques, aliances i canals de distribució per donar suport als esforços d'expansió del mercat.
 • Representant Legal de l'empresa - Representar l'empresa en qüestions legals, inclosos els contractes, corporatius, govern, dret laboral, propietat intel·lectual, compliment normatiu i litigis.
 • Disseny organitzatiu: donar forma i optimitzar l'estructura organitzativa, els processos i els sistemes que donen suport als objectius estratègics de l'empresa.
 • Garantia del valor per a l'accionista: identificar oportunitats, mitigar riscos i impulsar iniciatives que millorin la creació de valor per a l'accionista, tot promovent un creixement sostenible.

¿A quién buscamos (H/M/D)?

Busquem una persona dinàmica, amb bona capacitat per liderar negocis i persones.

Experiència en el treball en entorns internacionals. Valorarem especialment el coneixement del mon i entorn de la logistica internacional.

Formació tècnica: preferible formació d'enginyer (mecànic) amb formació addicional de MBA.

Experiència en (re)estructuració d'empresas per al creixement futur.

Nivell alt d'anglès.

¿Cuáles son tus beneficios?

Bona oportunitat per a treballar en un entorn de negocio totalment internacional a Tarragona.

Ver más ofertas de empleo
Jesús Maria Saló
Indicar número de referencia para la oferta
JN-052024-6420719

Resumen de empleo

Sector
Ingenieros
Sub Sector
General Management
Industria
Transport & Distribution
Localización
Tarragona
Tipo de Contracto
Permanent
Nombre del consultor
Jesús Maria Saló
Número de referencia
JN-052024-6420719
Modalidad de trabajo
Remoto / híbrido

En Michael Page creemos en la diversidad e inclusión. Defendemos la igualdad de oportunidades sin discriminar por género, raza, edad, religión ni orientación sexual o por cualquier otro aspecto que pudiera ser considerado excluyente.